KezdőlapblogDokumentumokhírekIKSZRólunk írták
Mentorokat keresünk!
hírek 2019-09-10
Az E-tanoda program adatkezelési tájékoztatója
Dokumentumok 2019-10-06
Rólunk írták
Rólunk írták 2019-09-10
Éves beszámolók
Dokumentumok 2019-09-05
Az alapítvány éves beszámolói innen érhetőek el.
Tititá - "Megingott a hite abban is, hogy akar-e zenész lenni"
blog 2019-06-02
Mindannyian vesztettük már el a hitünket, éltünk át kudarcokat, nehézségeket. Sokan átéltük egyszer valahol, hogy kevesek vagyunk, mélyvízbe dobtak minket, és egy olyan nehéz feladatot kell megoldanunk, amire nem biztos, hogy képesek vagyunk.
Vakáció!
hírek 2019-05-27
Közeledik a tanév vége!
"Tomi fizika dolgozata ötös lett" - bemutatkozik a Mesterpáros csapat
IKSZ 2019-03-20
Új párosinterjú sorozatunkban az E-tanodában együtt tanuló diákjainkat mutatjuk be. A rovatot Illés és Tomi párosával nyitjuk meg. Illés idén kezdte nálunk a mentorálást, Tomi régi motoros. Ebben a tanévben ők ketten kicsit most közelebb hozták egymáshoz a budapesti belvárost és Gilvánfát. Nézzük, hogyan látják mindezt.
"Mondott két címszót, én pedig elkezdtem kibarkochbázni, hogy miről is tanulhattak"
IKSZ 2019-01-13
Terka mentorunk 9. osztályos, de már tavaly is velünk etanodázott, most pedig megírta, mitől nehéz néha a tanítás, és mégis miért éri meg mindez. A cikk eredetileg a békásmegyeri Veres Péter Gimnázium iskolaújságjában jelent meg.
Merj kilépni a komfortzónádból! - beszámoló
IKSZ 2018-09-25
Egy őszinte írás a mentorlétről, a kezdeti félelmekről és kihívásokról, arról, hogy mit tanul az, aki tanít, és arról is, hogy stresszelni fölösleges. Mindezt egy olyan rutinos szerző tollából, aki három féléven át több csoportban is ott volt, segített, tanított, és a kezdetektől végigkísérte az E-tanoda program minden lépését. Bakó Anna írását olvashatjátok.
Indul a tanév! - és amit erről tudni kell
hírek 2018-08-27
Újabb tanévet nyitunk, és – talán már elmondhatjuk – szokás szerint táborral várjuk a résztvevő diákokat! Ismerkedünk, játszunk, és ráhangolódunk a félévre, amely legkitartóbb mentorainknak és mentoráltjainknak immár a negyedik lesz!